Diplomă de apreciere de la Prefectură pentru pompierii care luptă cu pandemia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diplomă pentru pompierii călărăşeni FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Prefectul judeţului Călăraşi, Valentin Barbu le-a mulţumit tuturor oamenilor implicaţi în procesul de vaccinare, acordându-le diplome de apreciere. Mulţumiri au primit şi pompierii care luptă cu pandemia.

Astăzi, în cadrul întrunirii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Prefectul judeţului Călăraşi, Valentin Barbu a oferit diplome de apreciere reprezentanţilor instituţiilor din prima linie.

În mesajul adresat, Prefectul judeţului Călăraşi a mulţumit tuturor structurilor teritoriale pentru efortul depus şi a menţionat că apreciază în mod deosebit calitatea umană a tuturor celor care au acţionat şi acţionează în această perioadă dificilă determinată de efectele situaţiei pandemice. Acesta a adpugat că este necesar să fie accelerat procesul de vaccinare la nivelul judeţului nostru, întrucât în opinia sa şi a specialiştilor, aceasta este cea mai sigură cale pentru a face faţă situaţiei pandemice.

La nivelul judeţului Călăraşi, până la data de 23 august fuseseră vaccinare 112.656, din care: doza 1 - 51.744 persoane, doza 2 - 49.877 persoane, Janssen (Johnson & Johnson) - 11035 persoane. 

Vă mai recomandăm şi:

Prognoza meteo: Unde vine toamna. În ce zone se anunţă furtuni puternice şi frig

Persoanele care au purtat mască, excluse din categoria contacţilor direcţi. Cine are prioritate la testare