Cinci proiecte pentru modernizarea străzilor din Călăraşi primesc finanţare prin programul Anghel Saligny

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe artere din Călăraşi vor intra în reabilitare FOTO Arhivă Primăria Municipiului Călăraşi

Cinci proiecte de reabilitare şi modernizare a străzilor din Călăraşi au fost aprobate pentru a primi finanţare prin Proiectul Naţional de Investigaţii "Anghel Saligny".

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a aprobat, pentru municipiul Călăraşi, finanţarea prin Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny” a cinci proiecte de reabilitare şi modernizare a infrastructurii stradale, în valoare totală de 43 de milioane de lei, a anunţat Marius Dulce, primarul din Călăraşi.

Este vorba despre modernizarea unor străzi în cartierul Mircea Vodă, lot 2, cu o valoare de 19.866.973,97 lei, dar şi reabilitarea arterelor pe culoarul de tranzitare a municipiului Călăraşi: Sloboziei (DN21), b-dul. Republicii, Eroilor (DN3B), având o valoare de 884.713,73 lei.

De asemenea, vor intra în reparaţii capitale şi strada Mihail Kogălniceanu şi b-dul. 1 Mai, cu o valoare de 5.553.866,74 lei şi strada Independenţei, tronson strada Dobrogei – strada Păcii, în valoare de 6.842.053,45 lei, dar şi alte artere din cartierul Măgureni, având o valoare:9.852.392,11 lei, vor intra în reabilitare.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Rusia intenţionează să anexeze regiunea Harkov. Atacuri în mai multe oraşe din Lugansk şi Doneţk

Propaganda rusă, după decizia Uniunii Europene: „Republica Moldova va fi anexată României prin aderarea la UE”