A ├«nceput modernizarea parcului Navrom din C─âl─âra┼či. La c├ót se ridic─â investi┼úia

0
0
calarasi modernizare  Parc Navrom FOTO Faceb/M.D.
A început modernizarea parcului Navrom FOTO Facebook/M.D.

Parcul din zona Navrom va fi reabilitat cu fonduri europene. Autorităţile locale au anunţat că a fost emis ordinul pentru începerea lucrărilor. Investiţia se ridică la 10 milioane de lei,

Finan┼úarea proiectului se realizeaz─â ├«n baza contractului de finan┼úare nr. 5970 / 11.09.2020, ├«n cadrul Programului Opera┼úional Regional POR 2014-2020, Axa prioritar─â 4. Contractul de proiectare ┼či de execu┼úie lucr─âri a fost semnat pe 25 august 2021.

Principala activitate const─â ├«n executarea lucr─ârilor de amenajare a spa┼úiilor verzi din zona de vest ┼či zona de locuit Navrom. Astfel se vor crea ┼či amenaja 83.494 metri p─âtra┼úi de spa┼úiu verde.

Data finaliz─ârii implement─ârii proiectului este 31 decembrie 2023. Valoarea proiectului este de 10.009.412,02 lei (f─âr─â TVA), contribu┼úia UAT C─âl─âra┼či fiind de 2%.Printre lucr─ârile care se vor efectua sunt incluse alei pietonale colorate, sp┼úii de joac─â av├ónd pardoseal─â elastic─â, dar ┼či montarea a 12 b─ânci ┼či a unei ci┼čmele cu ap─â potabil─â.

V─â recomand─âm s─â citi┼úi ┼či:

LIVE TEXT | R─âzboi ├«n Ucraina. De ce r─âzboiul ar putea dura 10 ani. Solda┼úii ucraineni au distrus un depozit de muni┼úii al ocupan┼úilor ru┼či din Donbas

Puternicul sistem antiaerian francez MAMBA a devenit operaţional la Capul Midia VIDEOUltima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite