A început modernizarea parcului Navrom din Călăraşi. La cât se ridică investiţia

0
0
A început modernizarea parcului Navrom FOTO Facebook/M.D.
A început modernizarea parcului Navrom FOTO Facebook/M.D.

Parcul din zona Navrom va fi reabilitat cu fonduri europene. Autorităţile locale au anunţat că a fost emis ordinul pentru începerea lucrărilor. Investiţia se ridică la 10 milioane de lei,

Finanţarea proiectului se realizează în baza contractului de finanţare nr. 5970 / 11.09.2020, în cadrul Programului Operaţional Regional POR 2014-2020, Axa prioritară 4. Contractul de proiectare şi de execuţie lucrări a fost semnat pe 25 august 2021.

Principala activitate constă în executarea lucrărilor de amenajare a spaţiilor verzi din zona de vest şi zona de locuit Navrom. Astfel se vor crea şi amenaja 83.494 metri pătraţi de spaţiu verde.

Data finalizării implementării proiectului este 31 decembrie 2023. Valoarea proiectului este de 10.009.412,02 lei (fără TVA), contribuţia UAT Călăraşi fiind de 2%.Printre lucrările care se vor efectua sunt incluse alei pietonale colorate, spţii de joacă având pardoseală elastică, dar şi montarea a 12 bănci şi a unei cişmele cu apă potabilă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. De ce războiul ar putea dura 10 ani. Soldaţii ucraineni au distrus un depozit de muniţii al ocupanţilor ruşi din Donbas

Puternicul sistem antiaerian francez MAMBA a devenit operaţional la Capul Midia VIDEO

Mai multe - Călăraşi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite