Reunire cu noutăţi la Stejarul Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zilele următoare, mai sunt aşteptaţi la Buzău alţi câţiva jucători noi

Cu aproximativ două luni înainte de începerea Superligii naţionale, rugbiştii buzoieni de la Stejarul au început astăzi pregătirile pentru noul sezon.

Din păcate, la reunirea lotului Stejarului au lipsit trei jucători de bază. Marian Pânzaru, Andrei Borz şi Mihai Popovici i-au anunţat pe oficialii grupării buzoiene că, din diferite motive, nu mai pot juca la Buzău şi în noul sezon competiţional. 

Reunirea a fost una şi cu două noutăţi, nu doar cu absenţe. Este vorba despre Alexandru Bianu şi Florin Fântânaru, jucători care au activat sezonul trecut la prim-divizionara RC Timişoara. „Sunt doi jucători profesionişti, cu experienţă în prima ligă, care ne vor ajuta în noul sezon”, a declarat Vasile Niţă, preşedintele clubului Stejarul Buzău. 

Potrivit preşedintelui formaţiei Stejarul, Vasile Niţă, mai sunt aşteptaţi la Buzău, zilele viitoare, alţi câţiva jucători noi, care vor fi testaţi de către antrenorul Eduard Suciu. 

Citeşte şi: 

VIDEO Primele eutanasieri după „legea lui Ionuţ”, efectuate la Buzău, contestate de asociaţiile pentru protecţia animalelor

La Buzău, facturile pentru încălzirea locuinţei au crescut o dată cu temperaturile exterioare