Gloria Buzău şi-a reluat antrenamentele. La reunire fost prezent un singur jucător nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproximativ 30 de jucători a avut sub comandă tehnicianul Ion Viorel la prima şedinţă de pregătire din 2014
Aproximativ 30 de jucători a avut sub comandă tehnicianul Ion Viorel la prima şedinţă de pregătire din 2014

Gloria Buzău a avut programată ieri reunirea jucătorilor în noul an în vederea abordării părţii secunde din campionatul Ligii a-II-a. Aproximativ 30 de fotbalişti a avut sub comandă tehnicianul Viorel Ion la prima şedinţă de pregătire din 2014.

Silviu Moise este singura noutate din lotul Gloriei. Fost atacant la Dunărea Galaţi, Moise a mai jucat la Gloria, Viorel Ion avându-l sub comandă şi la CF Brăila.

Tehnicianul formaţiei din Crâng a declarat ieri că din actuala componenţă, cea prezentă la primul antrenament, vor mai părăsi echipa din Crâng 9 jucători. Printre cei nouă fotbalişti, Puşcaşu, Cocîrlă şi Florin Alexandru şi-au manifestat dorinţa de pleca de la Buzău. Ceilalţi jucători care ar putea părăsi Gloria sunt Chiriţă, Cucu, Zăinescu, Păun, Zanfir şi Vişan.

La capitolul sosiri, printre principalele ţinte se numără Ivan, Câmpeanu, Ochia şi Ciocâlteu, toţi de la CF Brăila. O decizie privind sosirea celor patru va fi luată astăzi, în funcţie de situaţia financiară a clubului brăilean, care trece printr-o perioadă critică.

Totodată, Bobi Verdeş a dezminţit zvonurile potrivit cărora va pleca la Corona Braşov. Atacantul va continua să joace pentru Gloria cel puţin până la vară. 

Citeşte şi: 

Le-a venit şi lor rândul. Lăutarii din mai multe judeţe au sărbătorit Revelionul la Buzău

La Buzău, facturile pentru încălzirea locuinţei au crescut o dată cu temperaturile exterioare

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite