Prefectul onorific al Parisului: Klaus Iohannis este aşteptat din nou în Franţa pe 10 februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul onorific al Parisului, alături de prefectul de Buzău, Maria Buleandră

Prefectul onorific al Parisului, Jean Dussourd, prezent la Buzău pentru a încheia un protocol pe probleme de migraţie, le mulţumeşte românilor pentru solidaritatea cu poporul francez, simbolizată de prezenţa la marşul de duminică a preşedintelui Klaus Iohannis. Oaspetele a mai spus că preşedintele român va repeta vizita la Paris peste mai puţin de o lună.

„Suntem profund onoraţi de prezenţa, duminică, a preşedintelui Klaus Iohannis la Paris, care a venit să transmită solidaritatea cu poporul francez după atentatele soldate cu victime, de săptămâna trecută. Preşedintele Iohannis va reveni la Paris pe 10 februarie, într-o vizită oficială, în cadrul cooperării între România şi Franţa”, a declarat Jean Dussourd, prefect onorific al Parisului.

Prefectul onorific al Parisului, Jean Dussourd, este prezent la Buzău împreună cu o delegaţie franceză pentru a pune bazele unui protocol cu autorităţile locale, menit să descurajeze migraţia.

CITIŢI ŞI:

Klaus Iohannis, la sosirea de la Paris: A fost un semn al hotărârii noastre de a lupta împotriva terorismului. Am discutat cu Angela Merkel

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Avarie la rețeaua de conducte. O sută de blocuri din București rămân fără apă caldă până la 1 mai
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Situaţia de pe front s-a „deteriorat”, afirmă comandantul-şef al forţelor ucrainene
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”