Poliţia efectuează cercetări după ce un bărbat de 46 de ani s-a aruncat în faţa metroului la stația Orizont, pe Magistrala 5

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brigada de Poliţie pentru Transportul Public efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care un bărbat de 46 de ani s-a aruncat în faţa metroului, luni, în staţia Orizont.

Stația de metrou Orizont, pe M5, înainte de deschidere

În această dimineaţă, în jurul orei 8,30, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul de Poliţie Metrou au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că, într-o staţie de metrou, din Sectorul 6, o persoană s-ar fi aruncat în faţa trenului, în timp ce acesta intra în staţie", informează DGPMB, citastă de Agerpres.

Un echipaj de prim ajutor i-a acordat bărbatului primele îngrijiri medicale, acesta fiind transportat la un spital pentru îngrijiri de specialitate.

Circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat alternativ între staţiile Eroilor - Orizont pe linia 1, după ce în staţia de metrou Orizont, pe direcţia Valea Ialomiţei, a avut loc o tentativă de suicid, a informat anterior Metrorex.Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie.

Conform procedurilor interne, autorităţile abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.