Festival al florilor în apropierea serelor din Parcul Drumul Taberei

0
Publicat:

Primăria Sectorului 6 va organiza, în perioada 9-11 iunie, în proximitatea serelor din Parcul Drumul Taberei, un festival al florilor.

Foto: Arhivă / Mediafax

Edilul Ciprian Ciucu a scris, marţi, pe Facebook, că West Side Flower Fest reprezintă unul dintre „evenimentele de referinţă" pe care autoritatea locală îl va organiza anual de acum înainte. El a punctat că este nevoie de un logo şi i-a invitat pe cetăţeni să îl aleagă împreună.

Ciprian Ciucu a menţionat că festivalul se va desfăşura în stradă, în proximitatea serelor din Parcul Drumul Taberei, pe principiul străzilor deschise.

Potrivit edilului Ciucu, la festival vor fi: expozanţi din industria de flori şi hand-made, un concurs de florişti amatori, amenajări florale tematice realizate de Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 şi firme partenere (care adoptă un spaţiu), cum ar fi grădina romantică, cea aromatică, cea decorativă de legume cu flori reperente etc, ateliere florale pentru copii şi adulţi, o conferinţă despre biodiversitate şi sustenabilitate în cadrul săptămânii verzi a Comisiei Europene, street food de dimensiuni mici spre medii, proiectare de minigrădini realizate de studenţii unei universităţi de profil, statui şi amenajări decorate cu flori.