Polițist surprins de șef în timp ce făcea vin în curtea instituției. „Iniţial nimeni nu a putut fi găsit prin preajmă“

0
Publicat:

Șeful IPJ Botoșani, comisarul şef Gheorghe Tudor Costân, și-a surprins subalternii în plin proces de producere al vinului, relatează Gazeta de sud.

Alcool contrafacut. Foto: Arhiva Adevarul.

S-a întâmplat în ultimele zile din octombrie. ”După ce şi-a luat funcţia în primire, comisarul şef Gheorghe Tudor Costân a decis să meargă prin judeţ să verifice posturile de poliţie. A ajuns şi la Ştefăneşti, unde însă a avut o surpriză”, scriu jurnaliștii din Botoșani.

Un adevărat proces de vinificaţie în curtea sediului poliţiei

În curtea unuia dintre sediile Poliției Orașului Ștefănești acesta a găsit un adevărat proces de vinificaţie. Mai multe butoaie, pline de struguri şi alte unelte necesare fabricării vinului umpleau o parte din curtea sediului de poliţie. Iniţial nimeni nu a putut fi găsit prin preajmă. Şeful IPJ însă a început să dea mai multe telefoane şi a realizat că acestea aparţineau agentului C.V., angajat al poliţiei din localitate. Ulterior a apărut şi agentul. Acesta a spus că are o casă închiriată în vecinătate şi curţile sunt apropiate.

„Pentru clarificarea tuturor aspectelor a fost declanșată cercetarea disciplinară față de agentul de poliție, în vederea stabilirii existenței sau inexistenței unei abateri disciplinare prevăzute de Legea 360 din 2002, privind statutul polițistului”, anunță IPJ Botoșani.