Doctorul şpăgar Dan Ştefănescu a fost scos de sub urmărirea penală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Ştefănescu Foto arhivă

Urologul Dan Ştefănescu, prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient, a fost scos de sub urmărirea penală de procurori şi a primit dor o amendă administrativă de 1000 de lei

Prins în timp ce lua mită de 400 de lei de la un pacient pentru a-i elibera o adeverinţă de concediu medical, urologul Dan Ştefănescu a fost scos de sub urmărirea penală şi a primit o amendă administrativă de 1000 de lei. „Procurorii nu au reuşit să dovedească faptul că luarea de mită a avut continuitate şi s-a stabilit scoaterea lui de sub urmărire penală şi aplicarea unei amenzi administrative de 1000 de lei", a explicat procurorul şef al secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Angela Sângeorzan.

Ştefănescu a fost cercetat pentru luare de mită după ce procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud i-au instrumentat un flagrant în care a primit bani de la un pacient. Urologul a luat 400 de lei inscripţionaţi cu MITĂ de la un bărbat de 60 de ani din Viile Tecii care avea nevoie de confirmarea diagnosticului pentru pensie de invaliditate.