Ce facem weekend-ul acesta? (14-16 iunie)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzică populară, muzică indiană sau party-uri le sunt pregătite weekend-ul acesta locuitorilor din Bistriţa-Năsăud. Astăzi, pe scena la Zilele Năsăudului vor urca Viţa de Vie, Hi-Q sau Ducu Bertzi, iar mâine, la Sinagoga Bistriţa va cânta una dintre cele mai cunoscute soliste din India.


Astăzi, Bulevard Cafe&Club ne aşteaptă la o seară de karaoke, în timp ce Class Cafe propune o noapte presărată cu muzică rock. Tot astăzi, pe scena de pe stadionul din Năsăud vor urca Viţa de Vie, Hi-Q, Ducu Bertzi sau Emeric Imre, cu ocazia zilelor oraşului.

Mâine, la Colibiţa va debuta prima ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Populară, care va reuni solişti de muzică populară din 12 ţări. Evenimentul se va întinde pe două zile şi va începe la ora 18:00.

Tot mâine, începând cu ora 18:00, în Sinagoga Bistriţa va răsuna muzica clasică indiană, fiind invitată Mahua Mukherjee, una dintre cele mai cunoscute artiste din India. Intrarea va fi liberă.

Vă mai recomandăm:

Taxi, Hara şi CRBL vor cânta la Zilele Bistriţei

Transilvania are propriul festival de carte. Călătorie în lumea literelor pe muzica lui Nucu Pandrea, singurul român care cântă la frunză