Bistriţean bătut în plină stradă pentru doar 500 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost bătut şi jefuit în plină stradă FOTO: Arhivă

Miercuri seara, un bistriţean de 54 de ani a fost bătut şi jefuit în plină stradă de un clujean. Bistriţeanul a fost bătut pentru cei 500 de lei pe care îi avea în borseta cu care clujeanul s-a făcut nevăzut. Hoţul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Incidentul s-a produs miercuri seara, pe o stradă din Bistriţa. Bărbatul de 53 de ani se plimba pe stradă, moment în care un necunoscut l-a bătut şi s-a făcut nevăzut cu borseta pe care o avea asupra sa. În borsetă, bărbatul avea 500 de lei.

„La scurt timp, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au reuşit identificarea şi depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din judeţul Cluj, reuşindu-se recuperarea în proporţie de 40% a prejudiciului cauzat, a cărei valoare este de aproximativ 500 de lei”, precizează poliţia bistriţeană într-un comunicat de presă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă. 

Vă mai recomandăm:

O contabilă din Bistriţa a fost tâlhărită şi lăsată aproape în comă pe o stradă din municipiu

O clujeancă susţine că soţul ei, deţinut în Penitenciarul Bistriţa, ar fi fost bătut de gardieni după ce ar fi participat la un protest