Un pensionar din Baia Mare, la un pas de moarte din cauza unei căzături pe pârtia de schi de la Şuior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidente la schi in luna martie FOTO:Arhiva

Un bărbat de 63 de ani din Baia Mare, care a căzut pe pârtia de schi de la Şuior, s-a aflat la un pas de moarte. Victima a fost salvată de jandarmii montani în acest final de săptămână.

Patrula de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Şuior , aflându-se în serviciul de patrulare pe pârtia Şuior 2, au observat o persoană căzută  la o distanţă de apoximativ 6 metri  de pârtie. Aceasta acuza dureri puternice în zona capului. Incidentul a avut loc în după amiaza zilei de 15 martie. 

Împreună cu reprezentanţii Salvamont, jandarmii montani au acordat primul ajutor persoanei accidentate. Este vorba despre o persoană în vârstă de 63 ani din Baia Mare. 

După imobilizare, acesta a fost coborât  la baza pârtiei cu akia, de unde a fost preluat de către un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul judeţean de Urgenţă Constantin Opriş din Baia Mare pentru investigaţii de specialitate.

Citeste si: FOTO Sistemul 112, încă o dovadă de incompetenţă: accident grav la schi în Durău, salvamontiştii au intervenit fără să fie anunţaţi din dispecerat

Accidente pe pârtiile de schi din Maramureş. Distracţie cu finalizare pe patul de spital