Un bărbat a murit, iar altul a fost grav accidentat în timp ce tăiau lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două accidente grave s-au petrecut în ultimele 48 de ore în Maramureş. Ambele s-au petrecut în pădure, unde un bărbat s-a tăiat cu drujba la picior, iar altul a murit strivit de un copac. Un incident s-a petrecut în apropiere de staţiunea Izvoare, iar cel de-al doilea în Crasna Vişeului.

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a ajuns de urgenţă la spital, după ce s-a tăiat cu drujba la picior. Potrivit informaţiilor oferite de către poliţişti, acesta se afla la lucru în zona Valea Neagră, iar într-un moment de neatenţie bărbatul s-a accidentat. Drujba l-a rănit în zona glşeznei, iar bărbatul a avut nevoie de intervenţia medicilor. Acesta este angajatul unei firme care tăia lemne în zona respectivă, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureş a demarat o anchetă păentru a stabili dacă normele de siguranţă au fost respectate. 

Un alt incident s-a petrecut cu o zi înainte, în Crasna Vişeului, acolo unde un bărbat a murit strivit de un copac. Bărbatul se afla de asemenea la tăiat de lemne, iar un copac a căzut pe el în timp ce acesta încerca să doboare pomul. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Viseu de Sus pentru efectuarea necropsiei.

Citeşte şi:

FOTO VIDEO Vacanţă în România. Misterul bisericilor de lemn şi al icoanei făcătoare de minuni, dovada credinţei maramureşenilor

VIDEO 65 de hectare de pădure din apropierea Borşei, în flăcări