Zece persoane, reţinute după o încăierare în judeţul Bacău. Agresorii s-au bătut cu scândurile rupte dintr-un gard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cazul este cercetat de poliţie

Evenimentul a avut loc în comuna Coloneşti, din judeţul Bacău, poliţiştii intervenind în forţă pentru aplanarea conflictului.

Nu mai puţin de zece persoane au fost reţinute de poliţişti, luni, după ce s-au luat la bătaie în plină stradă în ultima zi a anului trecut. 

„La data de 31 decembrie 2020, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian au fost sesizaţi de un bărbat de 32 de ani, din comuna Coloneşti, cu privire la faptul că mai multe persoane tulbură liniştea publică, pe drumul sătesc. În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au stabilit că şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 61 de ani, în timp ce se aflau pe drumul sătesc din comuna Coloneşti, în dreptul imobilului aparţinând unei femei de 40 de ani, ar fi provocat scandal şi s-ar fi lovit reciproc cu scânduri smulse din gardul imobilului, cu alte şase persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani. În încercarea de a aplana conflictul, femeia de 40 de ani ar fi fost lovită de un tânăr de 25 de ani. Zece persoane au fost reţinute de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentate Parchetului cu propuneri legale”, a declarat, purtătorul de cuvânt al IJP Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi încăierare.

Vă mai recomnadăm:

VIDEO Bătaie între mai multe persoane, în parcarea unui supermaket: copil de 5 ani lovit cu o piatră în cap

Bătaie în parte în centrul Focşaniului, în faţa unei săli de jocuri de noroc. Doi bărbaţi au fost reţinuţi

Mai multe pentru tine:
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Ucrainenii din străinătate nu vor să meargă la război și atacă guvernul de la Kiev: „De ce să mă întorc să lupt? Pentru ce?”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”