Două accidente grave în weekend în judeţul Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi, de 38 şi 44 de ani, şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere ce au avut loc la sfârşitul săptămânii în judeţul Bacău.

Sâmbătă, 2 noiembrie, în jurul orei 18:00, Constantin B. (62 de ani), din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.2, în afara localităţii băcăuane Dumbrava, l-a surprins şi accidentat pe Petru A. (38 de ani), din Vaslui, care se deplasa pe şosea. În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 38 de ani.         

Duminică, 3 noiembrie, în jurul orei 12:00, Diana D. (29 de ani), din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.2, în afara localităţii Faraoani, l-a surprins şi accidentat pe F. Anton, de 44 de ani, din comuna Faraoani, care a pătruns cu bicicleta de pe un drum lateral pe D.N.2, fără să se asigure. În urma evenimentului rutier bărbatul de 44 de ani a decedat.

Conducătorii auto a fost testaţi cu aparatul etilotest şi au fost conduşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Alte articole:

Copil de 11 ani dispărut de acasă

Un şofer a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, după care a intrat cu maşina într-un alt autovehicul