Noile tobogane au atras mii de vizitatori la ştrand

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noile tobogane acvatice inaugurate vineri, 14 iunie, sunt atracţia principală la Ştrandul Neptun. Pe tot parcursul weekendului vizitatorii Ştrandului au luat cu asalt  noile instalaţii de pe plajă.

Arădenii de toate vârstele au fost încântaţi de noile tobogane, iar cei dornici să le testeze au fost atât de numeroşi încât s-au format cozi de aşteptare.

Pe parcursul zilei de sâmbătă au fost contorizate peste 600 de persoane care au plonjat în bazine de pe noile tobogane, iar duminică până la ora 13 această cifră a fost deja depăşită.

„Mijlocul lunii iunie a adus, în sfârşit, vara la Arad iar mii de arădeni şi-au petrecut timpul liber  de la sfârşit de săptămână la Ştrandul Neptun. Numărul vizitatorilor Ştrandului din weekend a ajuns la aproximativ 10.000 de persoane”, spune Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Vineri au fost inaugurate două tipuri de tobogane cu grad diferit de dificultate amplasate în zona bazinelor mari. Ele pornesc de pe aceeaşi platformă de start situată la opt metri înălţime.

Vă mai recomandăm: Începând de mâine se poate face baie în bazinele de la Ştrandul Neptun

 FOTO Upgrade pentru cel mai mare ştrand din România: tobogane pentru atragerea turiştilor străini

Ieşenii s-au călcat în picioare la ştrandul din Iaşi. Află câte persoane au ajuns într-o singură zi în spaţiul de agrement