„Vlad Ţepeş al Întunericului”: povestea bărbatului care crede că este vampir, doarme în sicriu şi bea sânge de porc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul-vampir spune că s-a săturat ca oamenii să-l judece pentru stilul de viaţă pe care îl duce şi că de multe ori este jignit şi hărţuit din cauza felului în care arată, uneori fiind întrebat dacă nu cumva a fost abuzat în copilărie. FOTO Daily Mirror

Vlad Ţepeş al Întunericului, un tânăr de 25 de ani din Lancashire, Anglia, trăieşte cu convingerea că este vampir. Şi-a schimbat numele după cel al domnitorului român care a inspirat legenda lui Dracula şi spune că cea mai mare dorinţă a lui este să fie tratat ca o persoană normală.

Încă de la vârsta de 13 ani, englezul care şi-a schimbat legal numele în Vlad Ţepeş al Întunericului, spune că a început să fie fascinat de vampiri şi că a fost iniţiat în lumea morţilor vii de un grup de adepte adolescente. 

Chiar dacă doarme într-un sicriu făcut pe comandă, care cântăreşte 25 de kilograme şi are o lungime de doi metri, tânărul spune că nu crede în toate poveştile care se spun despre vampiri. Tocmai de aceea, usturoiul nu are efect în cazul lui şi poate să se plimbe liniştit în timpul zilei, pentru că nici lumina soarelui nu-i face rău.

„Sunt conştient că cele mai multe astfel de idei sunt legende care au fost promovate în filmele cu Dracula sau cele din seria «Amurg”, după cum afirmă bărbatul-vampir. Totuşi, există anumite lucruri pe care simte că trebuie să le facă, aşa că bea sânge de vacă şi de porc, dar şi un tip special de sânge, considerat înlocuitor pentru sângele uman.

Bărbatul-vampir spune că s-a săturat ca oamenii să-l judece pentru stilul de viaţă pe care îl duce şi că de multe ori este jignit şi hărţuit din cauza felului în care arată, uneori fiind întrebat ironic dacă nu cumva a fost abuzat în copilărie. Acesta a adus aminte de o altă tânără, Sophie Lancaster, care a fost ucisă în 2007 pentru că se îmbrăca în stil gotic. ”Oamenii trebuie să accepte că ceea ce este normal pentru mine, nu este normal pentru ei, şi invers.