Petrecere cu friptură și bere la volan. Ce surpriză au avut polițiștii care l-au oprit pe șoferul haotic VIDEO

0
Publicat:

Șoferul a fost oprit în trafic la sfârșit de săptămână, pe un drum din județul Dolj, acesta atrăgându-le atenția oamenilor legii că circula haotic.

Șoferul petrecăreț a fost reținut FOTO: captură video

Un șofer de 48 de ani, din județul Dolj, a fost tras pe dreapta de polițiști, după ce oamenii legii au văzut că este ceva în neregulă cu modul în care conduce. Acesta a fost filmat conducând sinuos, iar în mașină olteanul avea lângă el o sticlă de bere, o friptură pe bancheta din față, țigara în mâna dreaptă și muzica de petrecere dată la maxim. Ulterior, polițiștii au aflat că bărbatul era băut și nu avea permis de conducere.

”Nu este vreo poveste gogonată, ci un scenariu întâlnit de colegii noștri de la Secția 7 Plenița din Dolj. Mai exact, este vorba despre un bărbat de 48 ani care, cel mai probabil a vrut să fie alături de polițiști, să sărbătorească și el Ziua Poliției Române.

Colegilor noștri, Nicușor și Ruxandra, le-a atras atenția un autoturism care circula haotic pe un drum județean. După ce au procedat la oprirea șoferului, au avut surpriza să constate că bărbatul aflat la volan dădea o “petrecere” privată, cu friptură, bere și muzică.

Dincolo de ridicolul situației, colegii noștri au constatat că bărbatul nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice și avea o concentrație de 1,53 mg alcool pur în aerul expirat”, potrivit Sindicatului Europol.

La testarea cu etilotestul a rezultat o concentrație de 1,53 mg alcool pur în aerul expirat. Dincolo de situația ridicolă creată de șofer, acesta a fost reținut 24 de ore.