Un șofer din Botoșani a fost prins beat la volan, iar după câteva ore a fost oprit din nou. Surpriză uriașă a polițiștilor: avea alcoolemia și mai mare

0
Publicat:

Un şofer de 47 de ani din Botoşani a fost prins, de două ori într-o singură noapte, conducând sub influenţa alcoolului. El nu avea nici permis.

Şoferul avea o alcoolemie de 2,18 mg/l alcool pur în aerul expirat

În noaptea de 11 spre 12 martie a.c., bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost depistat de poliţiştii rutieri, în timp ce se deplasa cu autoturismul, pe Bulevardul Mihai Eminescu, din municipiul Botoşani, fiind sub influenţa alcoolului. Acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată, fiindu-i reţinut permisul de conducere.

În aceeaşi noapte, bărbatul a fost depistat, din nou, conducând autoturismul, pe strada Marchian, de această dată, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform IPJ Botoşani.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele bărbatului de 47 de ani, din municipiul Botoşani, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, scrie Agerpres.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite