O tânără marocană şi-a ucis iubitul, l-a gătit şi a servit mâncarea unor muncitori. Cum a fost descoperită crima

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Machboos, fel tradiţional de mâncare în care acuzata a strecurat rămăşiţele iubitului ei FOTO 123 RF

O femeie marocană a fost acuzată de uciderea iubitului ei, pe care l-a măcelărit, folosind rămăşiţele sale pentru a prepara un fel de mâncare tradiţional din orez şi carne, servit unor muncitori pakistanezi.

Bărbatul a fost omorât în urmă cu trei luni, când şi-a anunţat iubita că intenţionează să se căsătorească cu verişoara lui, tot din Maroc, însă crima a fost descoperită abia acum, după ce fratele victimei a găsit un dinte în blenderul acuzatei. 

Procurorii din Emiratele Arabe Unite spun că femeia în vârstă de 30 de ani şi-a recunoscut vina, punând gestul pe seama unui „moment de nebunie“, potrivit BBC. 

Tânăra din oraşul Al Ain a avut o relaţie cu victima timp de şapte ani. Deşi poliţia nu a dezvăluit cum a fost ucis, se ştie că rămăşiţele au fost folosite într-o mâncare servită unor cetăţeni pakistanezi care lucrau pe un şantier din apropiere. Alte rămăşiţe au fost date unor maidanezi. 

Ea i-a spus fratelui victimei că l-a dat afară din casă pe iubitul său după ce a aflat de planurile sale de a se căsători cu altcineva. Însă la o cercetare amănunţită a apartamentului în care au locuit cei doi, el a găsit un dinte în blender, iar ulterior testele ADN au demonstrat că aparţinea fratelui său. 

În timpul interogratoriului, acuzata a mărturisit că a vrut să se răzbune pentru că a fost părăsită după şapte ani în care a investit financiar în iubitul care avea puţin peste 20 de ani. După crimă, femeia a cerut ajutorul unui prieten pentru a curăţa urmele de sânge din apartament. 

Mai multe pentru tine:
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Revenirea lui Halep, un fiasco. Roma i-a spus pas, Roland Garros se dezice de jucătoarele dopate
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Prima mașină cu conducere autonomă care „îți permite să-ți iei ochii de la drum”, scoasă la vânzare în SUA. Și nu e Tesla VIDEO
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit