O elevă aflată în tabară la Buşteni a căzut de la etajul trei al vilei în care era cazată. Ea se află în stare foarte gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa a fost transportată la Spitalul din Sinaia FOTO Arhivă

O elevă în vârstă de 13 ani se află în stare foarte gravă, după ce în timpul nopţii trecute a căzut de la etajul trei al vilei în care era cazată în staţiunea Buşteni. Tânăra a fost transportată de urgenţă la Spitalul din Sinaia, unde se efectuează manevre de resuscitare.

Potrivit Realitatea TV, minora a fost găsită de colegii săi în zăpadă, lângă vila în care era cazată. Copiii au anunţat personalul care îi supraveghea, iar apoi au fost alertaţi poliţiştii.

La faţa locului a sosit şi un echipaj al Ambulanţei Prahova, care au constatat că tânăra suferea de hipotermie severă. „Temperatura corpului fetiţei era de 19,5 grade Celsius, ceea ce înseamnă că a stat mai multe ore în zăpadă”, a declarat Daniel Nicolae, directorul medical al Ambulanţei Prahova. Încă de când au ajuns la faţa locului, medicii au efectuat manevre de resuscitare.

După transportatea fetiţei la Serviciul de Primiri Urgenţe a spitalului din Sinaia, s-au continuat manevrele de resuscitare. Potrivit directorului medical al Serviciului de Ambulanţă Prahova, fata are „şanse minime” de supravieţuire.

La vila unde s-a petrecut tragedia erau cazaţi mai mulţi copii din toată ţara.

Poliţia n-a putut preciza dacă a fost vorba despre un accident sau dacă fata s-a aruncat de la etajul vilei, cercetările fiind în desfăşurare.

În tabăra de la Buşteni se află 22 de olimpici de matematică, care sunt supravegheaţi de patru profesori.