Monica Odagiu, primele declarații despre accidentul soldat cu un moartea unui tânăr: „S-a aruncat în fața mașinii!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Odagiu a făcut primele declarații în legătură cu accidentul rutier în care a fost implicată, soldat cu decesul unui tânăr în vârstă de 35 de ani. Actrița a spus că victima i-a sărit în fața mașinii și nu a mai avut timp să evite nenorocirea.

Monica Odagiu, la locul accidentului FOTO Antena 3

Monica Odagiu a fost implicată duminică, în jurul orei 16.00, într-un accident rutier grav. A lovit cu mașina un tânăr care traversa neregulamentar. Monica Odagiu a declarat că pietonul a sărit în fața mașinii. ”S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii. Nu pot să mai vorbesc”, a declarat actrița.

La locul accidentului a venit și sora actriței, Ana, alături de iubitul său, Conrad Mericoffer. ”S-a întâmplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuia. Nu știu dacă a fost un act premeditat sau din greșeală, cert este că s-a întâmplat asta. Mai multe detalii nu putem oferi acum, până nu se termină ancheta poliției. În rest, cam atâta pot să vă spun”, a declarat Conrad Mericoffer.

Vedeta nu consumase alcool sau droguri

Actrița Monica Odagiu a fost implicată într-un accident rutier în Capitală, soldat cu decesul unui tânăr de 35 de ani. Conform Poliției, femeia nu consumase băuturi alcoolice și nici droguri. Tragedia a avut loc pe strada Știrbei Vodă, în dreptul stației STB Luterană.

Ce spune Poliția

Conform Poliției Capitalei, duminică, 9 aprilie, în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă.

Din primele informații, femeia în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

"În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare. Conducătoarea autovehicului a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație", au anunțat polițiștii.

Monica Odagiu are 27 de ani și este cunoscută pentru aparițiile sale la emisiuni precum ”Vocea României” sau în filmul de succes Teambuilding.