Doi moldoveni au murit într-un accident în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs în această dimineaţă FOTO dejeanul.ro

Accident grav în România. Doi moldoveni au murit în această dimineaţă, în comuna Căşeiu, judeţul Cluj, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a declarat, pentru Mediafax, că maşina implicată în accident era înmatriculată în Republica Moldova.

"Două persoane au decedat şi alte două au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc în comuna Căşeiu, judeţul Cluj, pe DN 1C, după ce o maşină înmatriculată în Republica Moldova a ieşit de pe carosabil, s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat. În urma impactului, au decedat un bărbat şi o femeie, ambii din Republica Moldova, iar cele două persoane rănite, una din Republica Moldova şi cealaltă din Slovacia, au fost transportate la Spitalul Municipal Dej", a spus Biriş.

Poliţia a declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului. Primele cercetări arătând că ar fi fost vorba despre neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.