Paşii necesari pentru a avea un abdomen plat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi toată lumea îşi doreşte o talie subţire, atunci când ai un surplus de kilograme şi vrei să ai un abdomen plat, drumul până acolo este presărat cu nenumărate obstacole.

Fii echilibrat

Hormonii responsabili cu senzaţia de saţietate şi cu numărul kilogramelor dacă nu primesc suficiente calorii nu vor funcţiona corespunzător şi astfel te vei strădui degeaba la sala de sport.

Deci pentru rezultate bune şi de durată ai nevoie de un echilibru, să te alimentezi corespunzător, să te antrenezi 3 zile pe săptămână,  şi să te hidratezi.

Stresul se află într-o strânsă legătură cu hormonul numit cortizol, acesta contribuind la creşterea nivelului de grăsime. Deci pentru rezultate optime ai nevoie pe lângă echilibru, hidratare şi relaxare.

Evită alimentele care balonează

Ai nevoie de alimente cu un aport crescut de fibre, care să uşureze tranzitul intestinal şi să ajute colonul să elimine toate reziduurile. Un alt truc este cel al apei cu lămâie băută mai ales dimineaţa pe stomacul gol, acest truc ajutând la intensificarea arderilor mai ales a grăsimii din zona abdominală.

Află pe Clicksanatate.ro ce alimente şi ce tipuri de exerciţii nu trebuie să-ţi lipsească din programul de slăbit!

Fructele care alungă balonarea şi crampele abdominale

Cum să gestionezi corect crizele de furie ale copilului

Mai multe pentru tine:
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei