Dieta de 28 de zile care îţi taie pofta de mâncare. Slăbeşti până la 10 kilograme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dieta de 28 de zile care îţi taie pofta de mâncare

Dieta de 28 de zile sau dieta Spark a fost concepută în 1996 de profesorul Chris Downie. Iniţial fiind plan alimentar personal, dieta de 28 de zile a luat amploare, devenind una dintre cele mai căutate din lume. Astfel, persoanele care urmează acest regim alimentar pot slăbi până la zece kilograme în 28 de zile.

Dieta se bazează pe 3 principii primordiale, mai exact pe alimentaţie sănătoasă, exerciţii fizice şi motivaţie permanentă.

Dieta de 28 de zile are patru etape:

Prima etapă - Fast Breack este una de adaptarea a organismului la modificările alimentare. Practic persoana care urmează dieta trebuie să se obişnuiască să-şi controleze alimentaţia. De asemenea, nivelul exerciţiilor fizice sunt reduse, cel puţin la început. 

A doua etapă – Healtht Diet Habits este o etapă care deja aduce schimbări. Se va bea o cantitate mare de apă.

A treia etapă – Lifestyle Change este de fapt acceptarea noului stil de viaţă şi beneficiile lui. Etapa a treia face trecerea la noul stil de viaţă, care trebuie menţinut o perioadă cât mai lungă de timp iar în ultima etapă se înregistrează succesul şi, de ce nu, îi puteţi învăţa şi pe alţii cum să slăbească sănătos.

Află continuarea doar aici!

Dieta cu hrişcă: mai suplă şi mereu tânără

Dieta cu pătrunjel. Slăbeşti până la 5 kilograme într-o săptămână