Scarlett Johansson şi Matthew McConaughey, într-o nouă reclamă pentru Dolce&Gabbana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frumoasa actriţă Scarlett Johansson şi Matthew McConaughey sunt protagoniştii unei noi campanii publicitare pentru parfumurile Dolce&Gabbana The One şi The One for Men.

Interpreta din „Rătăciţi printre cuvinte“ şi „Fata cu cercel de perlă“ a realizat o şedinţă foto sexy, alături de McConaughey, pentru a promova noua esenţă comercializată sub semnătura casei italiene. Diva cu bucle blonde, în vârstă de 27 de ani, a îmbrăcat o rochie neagră din dantelă pentru pictorialul ce poartă amprenta fotografului german Peter Lindbergh, relatează publicaţia „Daily Mail“.

Cu părul prins în coc şi cu un zâmbet larg pe chip, actriţa cochetează cu aparatul foto, într-un studio amenajat pe plajă, la malul mării. La fel de elegant şi rafinat este şi Matthew McConaughey, colegul de platou al lui Scarlett, care a devenit ambasadorul celui mai recent parfum bărbătesc marca D&G.

Decizia alegerii actriţei americane vine după ce, zilele trecute, revista „Esquire“ i-a acordat titlul de cea mai sexy femeie în viaţă. Buzele pline şi stilul clasic care o defineşte pe actriţă i-au mai adus acest titlu şi în anul 2006, Johansson fiind singura femeie care şi-a adjudecat de două ori acest trofeu.

Scarlett Johansson nu se află la prima colaborare cu Dolce&Gabbana