Revista „Esquire“: Scarlett Johansson este cea mai sexi femeie în viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vedeta s-a remarcat în filmele "The Avengers", "The Prestige" şi "Iron Man 2". FOTO Reuters
Vedeta s-a remarcat în filmele "The Avengers", "The Prestige" şi "Iron Man 2". FOTO Reuters

Actriţa americană Scarlett Johansson (28 de ani) a fost desemnată cea mai sexi femeie în viaţă, pentru a două oară, de către revista „Esquire“.

Scarlett Johansson, care a fost desemnată cea mai sexy femeie în viaţă şi în anul 2006, este prima femeie din lume care a primit acest trofeu de două ori. Câştigătoarea din 2012 a fost actriţa Mila Kunis.

Numărul pentru luna noiembrie al revistei Esquire va fi lansat în Statele Unite pe 15 octombrie.

Scarlett Johansson a anunţat recent că s-a logodit cu jurnalistul francez Romain Dauriac, cu care intenţionează să se căsătorească.

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, de care a divorţat în decembrie 2010. Artista americană a avut apoi o relaţie de câteva luni cu actorul american Sean Penn.

Scarlett Johansson s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul "Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer", în 1998. După acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge", s-a remarcat în filme precum "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

În ultimii ani, actriţa americană s-a remarcat şi în filmele de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele "Răzbunătorii/ The Avengers" şi "Iron Man 2". Ea va începe să filmeze pentru "Lucy", un thriller de acţiune regizat de Luc Besson, după încheierea filmărilor de la "Captain America: The Winter Soldier".

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite