Cum faci cea mai bună ciorbă de perişoare. Ingredientul care-i dă un plus de savoare
0Se spune că eşti gospodină desăvârşită atunci când ştii să faci ciorbă, motiv pentru care astăzi îţi propunem să găteşti ciorbă de perişoare.
Această reţetă simplă poate fi pregătită de oricine, iar timpul este relativ scurt, mai mic de două ore.
Ciorbă de perişoare - ingrediente necesare:
3 morcovi
1 lingura făină
100 g orez bob rotund
1 ceapă
600 g carne tocată
Citeşte continuarea articolului, aici!
Vezi și:
Cum faci cea mai gustoasă carne în untură. Reţeta perfectă, de ce nu se pune ulei la prăjit şi cât se păstrează în cămară
Cum faci cea mai sănătoasă pâine de secară. Condimentul care se adaugă obligatoriu pentru un gust deosebit
Cum să scapi de kilogramele în plus rapid, fără efort. Amestecul minune care topeşte grăsimea
Citeşte şi:
Din 7 februarie, Venus intră în Berbec. Influenţă majoră asupra zodiilor: Leii se îndrăgostesc
Cei mai mari inamici ai siluetei. 5 alimente care îngraşă de la o zi la alta