VIDEO FCSB, victorie entuziasmantă după o primă repriză dezolantă: vicecampioana, ca şi calificată în turul III

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florinel Coman şi Tănase au marcat pentru FCSB

Cu siguranţă, dacă ar fi intervenit telefonic la vreo emisiune TV, în pauza meciului cu Alashkert (Armenia), Gigi Becali şi-ar fi făcut praf echipa.

FCSB leagă, deocamdată, victoriile (a câştigat patru din cele cinci meciuri oficiale), chiar dacă e „antrenată“ de Gigi Becali. Iar asta pentru simplul motiv că echipele pe care le-a întâlnit până acum au fost mult prea slabe.

După „dubla“ cu Milsami (Republica Moldova) în turul I preliminar al Ligii Europa, rezolvată la pas, vicecampioana Ligii I a dat de Alashkert, o formaţie care a câştigat Cupa Armeniei în sezonul trecut, iar în campionat s-a clasat pe locul 4.

Deşi o adversară modestă, de mâna a treia, Alaşkert a dominat o prima repriză în care a avut marile ocazii. Totuşi, la pauză s-a intrat cu 0-0. În partea secundă, lucrurile au revenit la normal şi, chiar dacă gazdele au mai avut câteva şanse de gol, scorul a fost deschis şi apoi majorat de FCSB. Florin Tănase (60), Iulian Cristea (68) şi Florinel Coman (82) au marcat pentru o victorie care rezolvă calificarea în turul III preliminar al Ligii Europa, în proporţe de 99%, înaintea returului de la 1 august (ora 21.30, Pro TV).

Dacă va trece de Alashkert, FCSB va întâlni Mladea Boleslav (Cehia) la 8 şi 15 august, meciul-tur urmând a fi în România.

VEZI GOLURILE MECIULUI ALAŞKERT - FCSB