Steaua - ACS Poli 1-0: ce chin, ce jale pentru o victorie „furată“. Bourceanu, gest de om descreierat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe un stadion gol, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a luat cele trei puncte în ultima rundă din 2016, însă, la ce s-a întâmplat în repriza a doua, bucureştenii n-au meritat să câştige.

După o primă repriză bună în care a fost răsplătită prin golul lui Adi Popa (33), Steaua a avut o prestaţie dezolantă după pauză şi doar o greşeală de arbitraj şi ratările gazdelor au făcut ca bucureştenii să nu fie egalaţi.

Drăghici (68) şi Şeroni (81) au ratat mari ocazii pentru bănăţeni, dar faza cea mai importantă s-a petrecut în minutul 74. Artean a şutat de la 20 de metri, balonul a fost deviat de Bărbuţ şi a intrat în poartă. Golul n-a fost validat, fiindcă asistentul a semnalizat o poziţie de ofsaid. Reluările au arătat însă că Enache l-a scos din ofsaid pe Bărbuţ şi că golul ar fi trebuit să fie validat.

Partida s-a încheiat cu o intrare criminală a lui Bourceanu. Introdus la pauză, mijlocaşul de închidere a intrat cu crampoanele înainte la Neagu, rănându-l grav pe acesta. Stelistul a văzut imediat „roşu“, iar Neagu a avut nevoie de ajutor pentru a putea ieşi de pe teren. Totuşi, fotbalistul de la ACS Poli se poate considera norocos că intrarea lui Bourceanu nu i-a rupt piciorul.

Steaua a trecut pe locul 1 cu 40 de puncte, după 21 de meciuri, însă urmăritoarele Viitorul (39 de puncte) şi Gaz Metan Mediaş (37 de minute) au câte un meci mai puţin disputat.