Sergio Ramos, în lacrimi la Sevilla: Primirea fabuloasă a fanilor l-a copleșit de emoții VIDEO

0
Publicat:

Sergio Ramos a semnat un contract pe un sezon cu Sevilla FC, a anunţat gruparea din La Liga. Fundașul central de 37 de ani a revenit la clubul la care s-a format la 18 ani după ce s-a transferat la Real Madrid, el fiind liber de contract de când s-a despărţit pe 30 iunie de Paris Saint-Germain, unde a evoluat în ultimii doi ani.

Sergio Ramos, în lacrimi la revenirea la Sevilla

"Sunt bucuros să revin", a afirmat Sergio Ramos când se pregătea să efectueze testele medicale înainte de a semna cu Sevilla FC. "Bucuros să revin şi încerc să mă alătur vouă cât mai curând", a adăugat fostul căpitan al lui Real Madrid.

A refuzat banii arabilor

Potrivit presei locale, Sergio Ramos ar fi preferat să revină la FC Sevilla decât să accepte o ofertă superioară financiar care i-ar fi fost făcută de clubul saudit Al-Ittihad. Sevilla FC este acum lanterna roşie în La Liga, însă cu un meci mai puţin disputat. Echipa a fost repartizată în Grupa B a Ligii Campionilor, unde le va avea adversare pe Arsenal Londra, PSV Eindhoven şi RC Lens.

Ramos deţine recordul de selecţii pentru naţionala Spaniei - 180. Un fundaş foarte ofensiv, el a marcat 23 de goluri pentru La Roja, cu care a câştigat o dată Cupa Mondială şi de două ori Campionatul European. Cu Real Madrid, el a cucerit de cinci ori campionatul Spaniei şi de patru ori Liga Campionilor.

VEZI PRIMIREA LUI SERGIO RAMOS CU 25.000 DE OAMENI ÎN TRIBUNE