Reghecampf a dezvăluit ce reacţie a avut Gigi Becali după ce Steaua a fost învinsă la scor de neprezentare de Schalke 04

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf ţine mereu legătura cu Gigi Becali, deşi patronul Stelei este în închisoare

La două zile după înfrângerea suferită de Steaua în Germania, contra lui Schalke, Reghecampf a mărturisit presei că patronul Gigi Becali nu a fost supărat din cauza acestui eşec.

Deşi când era în liberatate, Gigi Becali se înfuria după fiecare înfrângere a Stelei, fie care era în campionat sau în Liga Campionilor, de când este în puşcărie patronul campioanei României pare că s-a mai temperat. Cel puţin asta reiese din declaraţiile lui Reghecampf, care a susţinut că a vorbit cu Becali după înfrângerea, scor 0-3, în deplasare, cu Schalke.

Mai mult decât atât, tehnicianul a precizat că patronul este foarte optimist în privinţa şanselor Stelei de a se califica în optimile Ligii Campionilor de pe primul loc în grupă. "Nu era supărat că am pierdut. Mi-a spus că e mulţumit de ceea ce facem şi că e sigur că ne vom califica de pe primul loc", a spus Reghecampf la Digi Sport.

Steaua va juca următorul meci în grupă cu Chelsea, la Bucureşti. Partida va avea loc pe 1 octombrie, pe Arena Naţională, cu începere de la ora 21.45.