Reghecampf a dezvăluit ce reacţie a avut Gigi Becali după ce Steaua a fost învinsă la scor de neprezentare de Schalke 04

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf ţine mereu legătura cu Gigi Becali, deşi patronul Stelei este în închisoare
Laurenţiu Reghecampf ţine mereu legătura cu Gigi Becali, deşi patronul Stelei este în închisoare

La două zile după înfrângerea suferită de Steaua în Germania, contra lui Schalke, Reghecampf a mărturisit presei că patronul Gigi Becali nu a fost supărat din cauza acestui eşec.

Deşi când era în liberatate, Gigi Becali se înfuria după fiecare înfrângere a Stelei, fie care era în campionat sau în Liga Campionilor, de când este în puşcărie patronul campioanei României pare că s-a mai temperat. Cel puţin asta reiese din declaraţiile lui Reghecampf, care a susţinut că a vorbit cu Becali după înfrângerea, scor 0-3, în deplasare, cu Schalke.

Mai mult decât atât, tehnicianul a precizat că patronul este foarte optimist în privinţa şanselor Stelei de a se califica în optimile Ligii Campionilor de pe primul loc în grupă. "Nu era supărat că am pierdut. Mi-a spus că e mulţumit de ceea ce facem şi că e sigur că ne vom califica de pe primul loc", a spus Reghecampf la Digi Sport.

Steaua va juca următorul meci în grupă cu Chelsea, la Bucureşti. Partida va avea loc pe 1 octombrie, pe Arena Naţională, cu începere de la ora 21.45.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite