Real Madrid – Atletico, o încântare în deșert: rezumatul celui mai frumos meci de început de an VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei, după ce a învins-o cu scorul de 5-3, după prelungiri, pe rivala Atletico Madrid, la capătul unui meci spectaculos disputat la Riad, în Arabia Saudită.

Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

Francezul Antoine Griezmann, autorul celui de-al doilea gol al lui Atletico, a devenit cu această ocazie cel mai bun marcator din istoria echipei "rojiblanco", cu un total de 174 de goluri, depăşindu-l pe legendarul Luis Aragones.

La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 3-3. Au marcat: Antonio Rudiger (20), Ferland Mendy (29) şi Dani Carvajal (85) pentru Real Madrid, respectiv Mario Hermoso (6), Antoine Griezmann (37) şi Antonio Rudiger (78 - autogol).

În prelungiri, Real a preluat conducerea în urma unui autogol al lui Stefan Savic (116), iar apoi închis tabela prin Brahim Diaz, în minutul 120+2.

La partida disputată pe stadionul Al-Awaal Park din Riad au asistat 23.932 de spectatori. Înaintea fluierului de start s-a păstrat un minut de reculegere în memoria fostului internaţional german Franz Beckenbauer, care a decedat recent.

Real Madrid, câştigătoarea Cupei Spaniei în sezonul trecut, va înfrunta duminică în finala Supercupei învingătoarea meciului dintre Barcelona, campioana en titre a Spaniei, şi Osasuna Pamplona, programat joi, pe acelaşi stadion din capitala Arabiei Saudite.

De menţionat că Real şi Atletico se vor întâlni din nou peste o săptămână, în optimile de finală ale actualei ediţii a Cupei Spaniei.

VEZI REZUMATUL MECIULUI REAL MADRID - ATLETICO MADRID