Messi, sufocat: Momentul în care devine campion mondial, filmat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lionel Messi și-a încununat luna de vis în Qatar cu un triumf istoric în finala Mondialului după un meci de care ne vom aminti și peste multe decenii de acum înainte! Pentru că finala fabuloasă găzduită de stadioanul Lusail, Argentina – Franța (2-2, 3-3 după prelungiri, 4-2 după loviturile de departajare), a fost cea mai frumoasă din istoria Cupelor Mondiale.

Iar rezultatul l-a făcut, în viziunea multora, pe Lionel Messi drept cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor, propulsându-l deasupra regretatului Diego Armando Maradona, o altă legendă argentiniană. Dacă e așa sau nu, cu siguranță, nu vom primi un răspuns definitiv nici acum, după CM 2022, fiindcă părerile pro și contra vor exista mereu. Cert e că Lionel Messi a savurat din plin acest triumf!

Lionel Messi, descătușare totală după câștigarea Cupei Mondiale.

Pe Twitter au fost distribuite imaginile istorice cu primele secunde de după penalty-ul transformat de Gonzalo Montiel, care a făcut Argentina campioana mondială. Pe imagini, se vede și reacția lui Messi, sufocat, pur și simplu, de coechipieri! Iar alături de jucătorii argentinieni vine și Sergio Aguero, fostul atacant al naționalei, retras din activitate.