Halep se inspiră din Einstein: Simona a postat un superb mesaj motivaţional pe contul ei de Instagram

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (1 WTA) e concentrată pe refacerea ei după accidentarea suferită la gleznă. Chiar dacă această problemă medicală a obligat-o să se retragă înaintea semifinalei de la Doha, constănţeanca rămâne pozitivă.

Simona Halep arată o schimbare impresionantă de atitudine sub comanda lui Darren Cahill. Cu siguranţă, românca a devenit o jucătoare mai calmă, mai cumpătată şi capabilă de a gestiona foarte bine momentele dificile din timpul meciurilor.

Acest progres e şi cheia faptului că Simona a început să joace din ce în ce mai bine, lăsând, uneori, impresia că e imbatabilă în acest debut de sezon. De altfel, Halep are un bilanţ fantastic în acest an: 14 victorii, 1 eşec.

Faptul că Simona a devenit o persoană pozitivă reiese şi din ultima ei postare pe Instagram. „Sunt două feluri de a-ţi trăi viaţa. Unul - de a crede că nu există miracole. Altul - de a crede că totul este un miracol“, a citatul lui Einstein de care s-a inspirat Halep.

VIDEO Lipstă totală de fair-play sau "blat" la pariuri: o jucătoare s-a retras la 5-0 şi 40-0 pentru adversara ei în setul decisiv

VIDEO A scăpat milimetric de descalificare după ce a aruncat cu racheta spre copilul de mingi! Nick Krygios: Dacă făceam eu aşa ceva, eram suspendat şase ani!

Mai multe pentru tine:
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă