Halep la Singapore: Simona a explicat cum a profitat Cibulkova de accidentarea ei. Pe cine o vede campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep

Ocupanta locului 4 mondial a spus că problemele de la genunchiul stâng, puternic bandajat, au uşurat misiunea adversarei.

Simona Halep a fost învinsă de Dominika Cibulkova şi a terminat pe penultimul loc în Grupa Roşie, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

La puţin timp după eşecul care a pus capăt parcursului ei la Turneul Campioanelor, constănţeanca de 25 de ani a analizat ce s-a întâmplat pe teren.

Ce a spus?

„E foarte greu să joci accidentată, am fost dezamăgită, dar a trebuit să accept situaţia. Atât am putut să fac în aceste condiţii, mai ales că reverul nu mi-a funcţionat atât de bine din cauza problemei de la genunchi. Ea a văzut asta, mi-a trimis multe mingi pe backhand, iar mie nu mi-a fost prea uşor să împing în picior. Dar ea a jucat un tenis bun, a lovit cu putere fiecare minge, şi a meritat să câştige“, a spus românca, potrivit prosport.ro.

Simona n-a fost foarte afectată de eliminarea suferită la Singapore: „Acest turneu a fost un bonus pentru mine, pentru că în prima jumătate a anului nu ştiam dacă mă voi califica. Apoi, după ce mi-am asigurat calificarea la Singapore, mi-am propus să fac tot ce îmi stă în putinţă pentru a ajunge cât mai departe. N-am reuşit să trec de grupe, dar o iau ca pe o experienţă pozitivă şi nu vreau să fiu afectată pe viitor din această cauză, cu toate că situaţia e greu de acceptat“.

Întrebată pe cine o vede campioană la Singapore, Halep a spus: „Kuznetsova. Am văzut-o în meciul cu Pliskova şi e incredibilă! A venit de la Moscova, acolo unde a făcut o treabă minunată, iar aici joacă la fel de bine. Kerber are şi ea o şansă importantă să câştige, mă voi uita de acasă la următoarele meciuri. Abia aştept să mă odihnesc şi să petrec timpul cu familia“.