Halep, investiții imobiliare: a dat peste 2 milioane de euro pe două apartamente de lux în Capitală FOTO

0
Publicat:

Simona Halep (32 de ani) a fost lovită de un scandal uriaș de dopaj pe final de carieră, însă, dincolo de această „pată“ care va rămâne pe CV-ul ei, indiferent de decizia de la TAS, constănțeanca se poate consola cu faptul a câștigat foarte mulți bani după cariera ei stelară.

Simona Halep

Potrivit cifrelor oficiale, disponibile pentru public, Halep ocupă locul 3 în ierarhia premiilor adunate din turnee. După Serena Williams (94,816,730 de dolari) și Venus Williams (42,595,397 de dolari) podiumul all-time al câștigurilor e completat de Simona. Cu un total impresionant: 40,203,437 de dolari. La această sumă se adaugă, bineînțeles, venituri importante din contractele de publicitate.

Iar dacă în privința încrederii acordate lui Patrick Mouratoglou (53 de ani), românca a greșit grav, după cum Adevărul a explicat aici, în schimb, Halep ia niște decizii bune când vine vorba de investiții. Având și sfătuitori buni, ea s-a implicat în domeniul imobiliar. Aici, având în vedere că prețurile sunt mai mereu în creștere, orice investiție va fi profitabilă pe termen lung.

Complexul One Rahmaninov

Acum, potrivit profit.ro, Halep a mai făcut o mișcare importantă pe piața imobiliară. Ea a achiziționat două apartamente de lux, cu vedere la parcul Verdi și lacul Floreasca, plătind peste 2 milioane de euro,. Sursa citată a notat că apartamentele achiziționate de Halep se află la etajul 5 al complexului One Rahmaninov, catalogat drept „cel mai luxos condominiu mare“ din România.