Halep, investiții imobiliare: a dat peste 2 milioane de euro pe două apartamente de lux în Capitală FOTO

0
Publicat:

Simona Halep (32 de ani) a fost lovită de un scandal uriaș de dopaj pe final de carieră, însă, dincolo de această „pată“ care va rămâne pe CV-ul ei, indiferent de decizia de la TAS, constănțeanca se poate consola cu faptul a câștigat foarte mulți bani după cariera ei stelară.

Simona Halep
Simona Halep

Potrivit cifrelor oficiale, disponibile pentru public, Halep ocupă locul 3 în ierarhia premiilor adunate din turnee. După Serena Williams (94,816,730 de dolari) și Venus Williams (42,595,397 de dolari) podiumul all-time al câștigurilor e completat de Simona. Cu un total impresionant: 40,203,437 de dolari. La această sumă se adaugă, bineînțeles, venituri importante din contractele de publicitate.

Iar dacă în privința încrederii acordate lui Patrick Mouratoglou (53 de ani), românca a greșit grav, după cum Adevărul a explicat aici, în schimb, Halep ia niște decizii bune când vine vorba de investiții. Având și sfătuitori buni, ea s-a implicat în domeniul imobiliar. Aici, având în vedere că prețurile sunt mai mereu în creștere, orice investiție va fi profitabilă pe termen lung.

Complexul One Rahmaninov
Complexul One Rahmaninov

Acum, potrivit profit.ro, Halep a mai făcut o mișcare importantă pe piața imobiliară. Ea a achiziționat două apartamente de lux, cu vedere la parcul Verdi și lacul Floreasca, plătind peste 2 milioane de euro,. Sursa citată a notat că apartamentele achiziționate de Halep se află la etajul 5 al complexului One Rahmaninov, catalogat drept „cel mai luxos condominiu mare“ din România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite