Gabi Tamaş, refuzat de Dinamo. Ionuţ Negoiţă: “Şi-a închis singur uşa!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Tamaş

Lui Gabi Tamaş i se tot închid uşile în nas din momentul în care a fost dat afară de Steaua. Fundaşul de 32 de ani nu mai este dorit nici la Dinamo, echipa care l-a consacrat.

"Tamaş a avut ocazia să ajungă la Dinamo în iarnă, atunci când noi i-am făcut o ofertă foarte bună. El a ales la momentul respectiv Steaua, a fost alegerea lui şi am respectat-o iar astfel şi-a închis singur uşa la Dinamo", a afirmat Negoiţă. Acţionarul dinamovist consideră că decizia antrenorului Mirel Rădoi, de a-l exclude din lot pe Tamaş din cauza faptului că nu s-a prezentat la un antrenament este lăudabilă. "În altă oridine de idei, apreciez atitudinea lui Rădoi care a demonstrat că nu acceptă compromisuri de acest fel. Şi vreau să subliniez faptul că nici la Dinamo nu se acceptă sub nicio formă acte de indisciplină, indiferent de numele jucătorului", a declarat Ionuţ Negoiţă pentru Mediafax.

În cariera sa, fundaşul echipei naţionale a României a mai evoluat pentru FC Braşov, Dinamo Bucureşti, Galatasaray Istanbul, Spartak Moscova, Celta Vigo, AJ Auxerre, West Bromwich Albion, CFR Cluj, Doncaster Rovers şi Watford.