Gabi Tamaş, refuzat de Dinamo. Ionuţ Negoiţă: “Şi-a închis singur uşa!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Tamaş
Gabriel Tamaş

Lui Gabi Tamaş i se tot închid uşile în nas din momentul în care a fost dat afară de Steaua. Fundaşul de 32 de ani nu mai este dorit nici la Dinamo, echipa care l-a consacrat.

"Tamaş a avut ocazia să ajungă la Dinamo în iarnă, atunci când noi i-am făcut o ofertă foarte bună. El a ales la momentul respectiv Steaua, a fost alegerea lui şi am respectat-o iar astfel şi-a închis singur uşa la Dinamo", a afirmat Negoiţă. Acţionarul dinamovist consideră că decizia antrenorului Mirel Rădoi, de a-l exclude din lot pe Tamaş din cauza faptului că nu s-a prezentat la un antrenament este lăudabilă. "În altă oridine de idei, apreciez atitudinea lui Rădoi care a demonstrat că nu acceptă compromisuri de acest fel. Şi vreau să subliniez faptul că nici la Dinamo nu se acceptă sub nicio formă acte de indisciplină, indiferent de numele jucătorului", a declarat Ionuţ Negoiţă pentru Mediafax.

În cariera sa, fundaşul echipei naţionale a României a mai evoluat pentru FC Braşov, Dinamo Bucureşti, Galatasaray Istanbul, Spartak Moscova, Celta Vigo, AJ Auxerre, West Bromwich Albion, CFR Cluj, Doncaster Rovers şi Watford.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite