Gabi Tamaş a primit condamanarea pentru că a condus maşina, beat criţă, cu 205 km pe oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gazeta Sporturilor, singurul cotidian din România care a avut un corsepondent, la audierea de la Tribunalul din Petah Tikva scrie că fotbalistul isi va petrece urmatoareze zile in arest la domicilu,

După audierile care au durat o oră şi 45 de minute, jucătorul lui Hapoel Haifa a fost pus sub control judiciar la domiciliu. Sancţiunea vine ca urmare a faptului că, în noaptea de luni spre marţi, fundaşul roman a fost arestat pentru că a condus în stare de ebrietate şi cu o viteză mult peste limita admisă. Ca o prima masură, permisul jucatorului fusese deja suspendat pentru o lună de zile.

Inainte de incident, Gabi Tamas a participat, împreuna cu soţia sa, la o petrecere organizată cu ocazia aniversarii directorului clubului Oren Sterling. La întoarcerea spre casă, un echipaj de poliţie a remarcat viteza extraordinar de mare cu care se deplasa maşina condusă român, 205 km/h într-o zonă restricţionată la doar 90 km/h, şi a pornit in urmarirea ei;

Testul cu etilotestul a relevat o concentraţie alcoolica de 0.77mg/l alcool pur în aerul expirat, de trei ori mai mult decât limita legală din Israel.

Tamaş a fost dus imediat la o secţie de politie, unde a ramas peste noapte, pentru a fi prezentat unui judecator; Marti dupa-amiaza, Tamas s-a prezentat in fata unui judecator, iar miercuri a fost din nou audiat, dupa o noua seara petrecuta in arest.

Tamaş este în Israel din 2017, la Hapoel Haifa. În acest sezon, el a jucat 23 de meciuri în campionat, marcând două goluri.

Gabriel Tamaş este recunoscut pentru problemele cu alcoolul avute şi scandalurile provocate. În 2013, el a spart uşa unui bloc din Bucureşti şi s-a culcat în scara blocului. Locatarii au alertat poliţia, care l-au dus încătuşat la secţie.