FCSB, imaginea care arată debandada creată de Becali: Ce apare în rubrica antrenorului FOTO

0
Publicat:

FCSB a câștigat meciul cu Farul Constanța, ultima ei șansă de a rămâne în lupta pentru titlul după care aleargă din 2015 încoace. Grație victoriei de luni seară, echipa patronată de Gigi Becali a strâns clasamentul play-off-ului la vârf, primele trei formații fiind despărțite acum de doar 2 puncte!

Faptul că FCSB are șanse reale la locul 1, când mai sunt șase etape de jucat, e un miracol fotbalistic! Pentru că, la această echipă, rolul antrenorului a fost redus la o simplă marionetă, omul de pe bancă fiind cel care preia și execută ordinele patronului Gigi Becali. Care și-a și expus, în mod repetat, „filosofia“: FCSB, adică Faci Ce Spune Becali!

Pe fondul acestei situații, au fost atât de multe schimbări pe banca tehnică, încât cei de la site-ul Soccerway.com le-au și pierdut șirul! Iar în acest moment, în rubrica rezervată antrenorului principal apar... patru nume: Mihai Pintilii, Leo Strizu, Lucian Filip și Ilias Charalambous! Lipsește, în schimb, adevăratul antrenor principal: Gigi Becali!

Dintre cei patru oameni, care sunt trecuți de Socceway.com ca fiind antrenori ai FCSB-ului, Pintilii e cel fără licența PRO, care însă, în realitate, conduce ședințele de pregătire. Leo Strizu e omul care, o perioadă, și-a închiriat licența PRO, document care îi lipsește lui Pintilii. Lucian Filip a ajuns pe bancă, ca interimar, după ce Strizu a demisionat. În fine, cipriotul Charalambous e noul antrenor cu licența PRO, pentru a scuti clubul de noi amenzi și penalizări, în condițiile în care în organigrama echipei trebuie să figureze un tehnician care deține acest document.