Miley Cyrus, jefuită de hoţi înainte de ziua sa de naştere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fosta vedetă Disney, Miley Cyrus FOTO Reuters

Cântăreaţa americană Miley Cyrus a avut parte de o surpriză mai puţin plăcută înainte de cea de-a 21-a ei aniversare, fiindu-i spartă locuinţa pe care o deţine în Studio City, California.

Deşi poliţia americană a refuzat să precizeze numele proprietarului jefuit, adresa este cea unde este situată casa lui Miley Cyrus, informează contactmusic.com.

Poliţia a fost chemată la acea adresă vineri după-amiază. Nu existau semne de intrare forţată şi nicio persoană străină nu a fost găsită în casă, dar proprietarul le-ar fi spus anchetatorilor că îi lipsesc unele obiecte personale.

Presupusul furt a avut loc cu o zi înainte de aniversarea lui Miley Cyrus. Cântăreaţa şi-a petrecut ziua de naştere repetând pentru reprezentaţia pe care o va susţine duminică seară, la gala American Music Awards.

Miley Cyrus este o cântăreaţă şi actriţă americană care a devenit cunoscută graţie serialului pentru adolescenţi „Hannah Montana“, în care a interpretat rolul principal. De altfel, Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica cântăreţului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat anul acesta cel de-al patrulea album, „Bangerz“, care include hituri precum „We Can't Stop“ şi „Wrecking Ball“, ce sunt însoţite de clipuri foarte provocatoare. 

Miley Cyrus a fost în atenţia presei internaţionale în ultima vreme mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa. Cel mai recent a generat controverse la începutul lunii noiembrie, după ce a fumat, în timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis în direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce părea să fie o ţigară cu marijuana, după ce a fost premiată la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa „Wrecking Ball“.

Mai multe pentru tine:
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Un val de aer rece ajunge în România: scad temperaturile și vin vijelii, ploi torențiale şi vânt
Mesajul unui primar arestat în campania electorală: „Este cumplit să fii aruncat într-un beci. De uitat, nu pot uita“
Bărbatul care s-a ales cu arsuri de gradul trei pe faţă, după ce a mâncat un fruct exotic. „Am mușcat din el şi a explodat imediat”
Ștefan Birtalan, scârbit înainte de moartea sa: „Nu vă mai bateți joc!“. Interviul prin care și-a strigat revolta
Ofensiva rușilor în nordul regiunii Harkov a fost lansă prematur și a eșuat. Rusia formează o altă grupare de forțe lângă granița de nord a Ucrainei
Raluca Bădulescu, datorii la întreținere. „Viciul” care a adus-o în această situație : „Pe zi umblu mascată”
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”
Miodrag Belodedici, fără permis după meciul de retragere al Generației de Aur. „Am băut două șprițuri cu băieții”
Ce cred românii despre banii dați pe vacanțele în țară, explică Mihai Bârsan, inițiator competiția ”Destinația Anului”
Surse: Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ce a răspuns artista când a fost întrebată de divorț / Actorul nu mai poartă verigheta