Hollywoodul precoce. Când şi-au pierdut vedetele virginitatea?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kim Kardashian, logodnica rapperului Kanye West, şi-a pierdut inocenţa la 14 ani. Potrivit angajatei sale, partenerul ei a fost TJ Jackson, nepotul lui Michael. FOTO Reuters/ Getty/ AFP

Din curiozitate sau rebeliune, la 7 sau la 14 ani, cu o amică adolescentă ori cu iubita experimentată a tatălui, cei care sunt astăzi celebri şi bogaţi au avut partea de experienţe sexuale diverse, în perioada anonimatului.

Gillian Anderson

Primul partener al actriţei din „Dosarele X” a fost „un tip punk”, ce a devenit un neo-nazist. „A fost ciudat, prostesc şi nealterat”, a descris ea întâmplarea de la 13 ani, într-un interviu pentru „FHM”.

Robin Thicke
Interpretul hitului “Blurred Lines”, pentru care Miley Cyrus a dansat erotic la gala MTV VMA, şi-a pierdut virginitatea la 13 ani. Întrebat de jurnaliştii de la „Elle” dacă ar schimba ceva la acel moment, cântăreţul a răspuns simplu: „Ar dura mai mult de 30 de secunde”.

Chris Brown 

Fostul iubit al cântăreţei din Barbados, Rihanna, a mărturisit pentru „The Guardian” că a avut prima experienţă sexuală la 8 ani, când trăia la ţară cu verii şi urmăreau filme porno. Cu toate că a fost opţiunea lui, ulterior, presa a subliniat că, de fapt, Brown a fost violat, căci, din punct de vedere legal, în statul Virginia, unde s-au desfăşurat evenimentele, orice persoană care întreţine relaţii sexuale cu un minor sub 13 ani este acuzată de viol şi condamnată la 5 ani de închisoare. „Nu ignora că C. B. a fost violat, doar pentru că-l urăşti” sau „De ce nu vorbeşte nimeni despre faptul că C. B. a fost violat” sunt doar două dintre titlurile ce au inflamat opinia publică, mai ales, când jurnaliştii au amintit că interpretul de muzică R&B a devenit mai cunoscut după ce a agresat-o fizic pe Rihanna.

Johhny Depp
„Piratul din Caraibe” a fost „un copil rebel” ce a experimentat pentru a cunoaşte. „Mi-am pierdut virginitatea în jurul vârstei de 13 ani şi am încercat orice fel de drog până la 14, ca să văd ce se ascunde în spatele acelei uşi închise”, a zis el într-un interviu din 1998.

Anthony Kiedis
Liderul trupei Red Hot Chili Peppers s-a înţeles atât de bine cu tatăl său, încât şi-a început viaţa sexuală cu iubita părintelui. În autobiografia „Scar Tissue”, rockerul a scris că deşi era stresat din cauza lipsei de experienţă de la 12 ani, partenera l-a ajutat să-şi depăşească dificultăţile. „Am fost foarte agitat, dar Kimberly a făcut tot. Ea m-a ghidat, a fost foarte iubitoare şi delicată şi lucrurile au decurs natural”, a notat Kiedis. 


 

Britney Spears
În cartea “Through the Storm”, Lynne Spears, mama cântăreţei, scrie că vedeta a început să consume alcool de la 13 ani, să întreţină relaţii sexuale de la 14 şi să se drogheze, un an mai târziu.

Daniel Radcliffe
Protagonistul din “Harry Potter” a aşteptat să împlinească 16 ani pentru a avea primul raport sexual cu o femeie mult mai în vârstă decât el, după cum a recunoscut într-un interviu pentru revista “Details”.


Steven Tyler
Astăzi în vârstă de aproape 66 de ani, liderul trupei Aerosmith a recunoscut pentru revista “Elle” că la 7 ani a avut prima experienţă sexuală cu nişte gemene franţuzoaice.


Kim Kardashian
Actuala iubită a rapperului Kanye West a declarat, pentru Oprah Winfrey, că şi-a pierdut inocenţa la 14 ani, după ce s-a interesat la mama sa de metodele contraceptive. Partenerul ei de atunci a fost TJ Jackson, nepotul regelui pop, potrivit memoriilor scrise de Pam Behan, îngrijitoarea lui Kim din perioada respectivă. 

Khoe Kardashian
Sora sa, însă, a recunoscut că s-a simţit dezgustată după ce a făcut sex la 14 ani, cu un partener mai matur. “Uitându-mă în urmă, nu cred că a fost un lucru normal. Ar fi trebuit să-mi ascult părinţii care-mi ziceau că nu trebuie să mă preseze nimeni”, a zis Kloe, care nu a mai întreţinut relaţii sexuale trei ani, după eveniment, fiindcă şi-a dat seama că nu era pregătită.

Matthew Fox

Actorul din “Lost” şi “Ziua Z: Apocalipsa” a declarat pentru “Playboy” că şi-a pierdut virginitatea la 12 ani, cu o fată cu experienţă, mai mare cu doi ani ca el.

Sean Connery
Astăzi în vârstă de 83 de ani, protagonistul din „Indiana Jones şi ultima cruciadă” şi-a pierdut virginitatea la 8 ani, însă a zis că nu-mi mai aminteşte cu cine. 

P Diddy
După ce a eşuat la 7 ani, rapperul şi-a luat revanşa la 13, într-o cameră de hotel din Bronx. “Sunt mândru să spun că iubesc sexul. Frecventez sex-shoppurile, nu e ceva de care să-mi fie ruşine”, a declarat Diddy în “Playboy”.