Hollywoodul precoce. Când şi-au pierdut vedetele virginitatea?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kim Kardashian, logodnica rapperului Kanye West, şi-a pierdut inocenţa la 14 ani. Potrivit angajatei sale, partenerul ei a fost TJ Jackson, nepotul lui Michael. FOTO Reuters/ Getty/ AFP
Kim Kardashian, logodnica rapperului Kanye West, şi-a pierdut inocenţa la 14 ani. Potrivit angajatei sale, partenerul ei a fost TJ Jackson, nepotul lui Michael. FOTO Reuters/ Getty/ AFP

Din curiozitate sau rebeliune, la 7 sau la 14 ani, cu o amică adolescentă ori cu iubita experimentată a tatălui, cei care sunt astăzi celebri şi bogaţi au avut partea de experienţe sexuale diverse, în perioada anonimatului.

Gillian Anderson

Primul partener al actriţei din „Dosarele X” a fost „un tip punk”, ce a devenit un neo-nazist. „A fost ciudat, prostesc şi nealterat”, a descris ea întâmplarea de la 13 ani, într-un interviu pentru „FHM”.

Robin Thicke
Interpretul hitului “Blurred Lines”, pentru care Miley Cyrus a dansat erotic la gala MTV VMA, şi-a pierdut virginitatea la 13 ani. Întrebat de jurnaliştii de la „Elle” dacă ar schimba ceva la acel moment, cântăreţul a răspuns simplu: „Ar dura mai mult de 30 de secunde”.

miley cyrus robin thicke mtv reuters

Chris Brown 

Fostul iubit al cântăreţei din Barbados, Rihanna, a mărturisit pentru „The Guardian” că a avut prima experienţă sexuală la 8 ani, când trăia la ţară cu verii şi urmăreau filme porno. Cu toate că a fost opţiunea lui, ulterior, presa a subliniat că, de fapt, Brown a fost violat, căci, din punct de vedere legal, în statul Virginia, unde s-au desfăşurat evenimentele, orice persoană care întreţine relaţii sexuale cu un minor sub 13 ani este acuzată de viol şi condamnată la 5 ani de închisoare. „Nu ignora că C. B. a fost violat, doar pentru că-l urăşti” sau „De ce nu vorbeşte nimeni despre faptul că C. B. a fost violat” sunt doar două dintre titlurile ce au inflamat opinia publică, mai ales, când jurnaliştii au amintit că interpretul de muzică R&B a devenit mai cunoscut după ce a agresat-o fizic pe Rihanna.

Chris Brown 2011 Foto Reuters

Johhny Depp
„Piratul din Caraibe” a fost „un copil rebel” ce a experimentat pentru a cunoaşte. „Mi-am pierdut virginitatea în jurul vârstei de 13 ani şi am încercat orice fel de drog până la 14, ca să văd ce se ascunde în spatele acelei uşi închise”, a zis el într-un interviu din 1998.

Anthony Kiedis
Liderul trupei Red Hot Chili Peppers s-a înţeles atât de bine cu tatăl său, încât şi-a început viaţa sexuală cu iubita părintelui. În autobiografia „Scar Tissue”, rockerul a scris că deşi era stresat din cauza lipsei de experienţă de la 12 ani, partenera l-a ajutat să-şi depăşească dificultăţile. „Am fost foarte agitat, dar Kimberly a făcut tot. Ea m-a ghidat, a fost foarte iubitoare şi delicată şi lucrurile au decurs natural”, a notat Kiedis. 


 

red hot chili peppers concert romania

Britney Spears
În cartea “Through the Storm”, Lynne Spears, mama cântăreţei, scrie că vedeta a început să consume alcool de la 13 ani, să întreţină relaţii sexuale de la 14 şi să se drogheze, un an mai târziu.

Britney Spears

Daniel Radcliffe
Protagonistul din “Harry Potter” a aşteptat să împlinească 16 ani pentru a avea primul raport sexual cu o femeie mult mai în vârstă decât el, după cum a recunoscut într-un interviu pentru revista “Details”.


Steven Tyler
Astăzi în vârstă de aproape 66 de ani, liderul trupei Aerosmith a recunoscut pentru revista “Elle” că la 7 ani a avut prima experienţă sexuală cu nişte gemene franţuzoaice.

daniel radcliffe foto wire photos/reuters
steven tyler reuters


Kim Kardashian
Actuala iubită a rapperului Kanye West a declarat, pentru Oprah Winfrey, că şi-a pierdut inocenţa la 14 ani, după ce s-a interesat la mama sa de metodele contraceptive. Partenerul ei de atunci a fost TJ Jackson, nepotul regelui pop, potrivit memoriilor scrise de Pam Behan, îngrijitoarea lui Kim din perioada respectivă. 

kim kardashian afp

Khoe Kardashian
Sora sa, însă, a recunoscut că s-a simţit dezgustată după ce a făcut sex la 14 ani, cu un partener mai matur. “Uitându-mă în urmă, nu cred că a fost un lucru normal. Ar fi trebuit să-mi ascult părinţii care-mi ziceau că nu trebuie să mă preseze nimeni”, a zis Kloe, care nu a mai întreţinut relaţii sexuale trei ani, după eveniment, fiindcă şi-a dat seama că nu era pregătită.

Matthew Fox

Actorul din “Lost” şi “Ziua Z: Apocalipsa” a declarat pentru “Playboy” că şi-a pierdut virginitatea la 12 ani, cu o fată cu experienţă, mai mare cu doi ani ca el.

Sean Connery
Astăzi în vârstă de 83 de ani, protagonistul din „Indiana Jones şi ultima cruciadă” şi-a pierdut virginitatea la 8 ani, însă a zis că nu-mi mai aminteşte cu cine. 

Sean Connery 2013 FOTO Daily Mail

P Diddy
După ce a eşuat la 7 ani, rapperul şi-a luat revanşa la 13, într-o cameră de hotel din Bronx. “Sunt mândru să spun că iubesc sexul. Frecventez sex-shoppurile, nu e ceva de care să-mi fie ruşine”, a declarat Diddy în “Playboy”.


 

P Diddy getty/gulliver
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite