„Suleyman Magnificul“ se bate din nou cu românii. Cu cei talentaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serialul „Suleyman Magnificul“, difuzat la Kanal D în serile de luni şi marţi, se mută din această săptămână joi şi vineri, potrivit paginademedia.ro. Producţia va fi difuzată ca şi până acum, de la ora 20.00, dar în serile de vineri va avea un concurent puternic: show-ul „Românii au talent“.

„Suleyman Magnificul“ era lider de audienţă în serile de marţi, însă postul Kanal D a decis să schimbe zilele de difuzare, scrie paginademedia.ro. În mod excepţional, în această săptămână telespectatorii vor putea urmări trei episoade (marţi, joi şi vineri), urmând ca de săptămâna viitoare să vizioneze producţia turcească în serile de joi şi vineri.

Mutarea este surprinzătoare mai ales în ceea ce priveşte ziua de vineri, când serialul va avea ca principal concurent talent-show-ul „Românii au talent“, de la Pro Tv, emisiune care obţine constant recorduri de audienţă. Şi în serile de joi va avea „adversari“ puternici: „Next Star“, talent-show-ul cu copii prezentat de Dan Negru la Antena 1 şi serialul „Las Fierbinţi“ de la Pro TV. 

Totuşi, „Suleyman magnificul – Sub domnia iubirii“ va fi transmis de la ora 20.00, cu jumătate de oră mai devreme decât show-ul cu români talentaţi.

În loocul producţiei istorice, în serile de luni şi marţi postul Kanal D va difuza un alt serial turcesc, „Feriha“.
Cu mici excepţii, „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii“ a fost constant lider de audienţă în zilele tradiţionale de difuzare, reuşind să surclaseze producţii precum „MasterChef“ şi „Vocea României“. Noul sezon aduce telespectatorilor intrigi noi, pasionale, dar şi lupte pentru supremaţie şi răsturnări de situaţie.

Mai multe pentru tine:
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Ucrainenii au atacat cu drone două rafinării de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO
Cele mai bune locuri de grătar pentru sărbătoarea de 1 Mai
Moment istoric pe Bega. Prima cursă după 1988 între Timișoara și Otelec. Vaporul cu 45 de pasageri a ajuns după trei ore
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO