„Ciorba de burtă pentru vegetarieni“, vedeta de la „MasterChef“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Farfurii trântite, lacrimi, insulte gratuite – dar „aruncate“ conform formatului – preparate inedite, onomatopee rostite atunci când argumentele s-au terminat, apelative, laude. A doua emisiune din cel de-al patrulea sezon „Masterchef“ a adus telespectatorilor o nouă ediţie de „pâine“ făcută de concurenţi şi circ pus în scenă de cei trei „şefi“ ai oalelor şi-ai divertismentului „condimentat“.

Alexandra Shine (foto), cântăreaţă şi dansatoare din Moldova, care a suferit un accident de maşină în copilărie, a pregătit o tartă cu ciocolată neagră, mascarpone şi sos de vişine.

Deşi s-a declarat nemulţumită de aspectul preparatului ei, tânăra din Republica Moldova a mers mai departe „E negresă, nu tartă“, a apostrofat-o Sorin Bontea, care i-a dat un „Nu“. Ceilalţi doi membri ai juriului i-au acordat „Da“.

Kumar (foto), un indian venit la Facultatea de Medicină în 2003, este actualmente medic rezident la neurochirurgie, în Oradea. El a pregătit un preparat tradiţional indian, korma. Deşi mâncarea nu a avut destulă sare, în opinia lui Scărlătescu, în competiţie era nevoie de un concurent exotic, aşa că acesta a trecut mai departe. „E cea mai mare fericire din viaţa mea“, a spus Kumar, deşi a plecat din faţa juriului cu buzunarele pline de sare.

Piciorlung Florin Daniel, un chelner cu citate învăţate la Biblioteca Naţională n-a testat inteligenţa juriului, ci doar orgoliile celor trei. Fără să guste, aceştia au refuzat doar după aspect preparatul lui şi l-au respins. 

Constantin Stoleru, un manager de resurse umane care lucrează în construcţii, a venit în faţa juriului cu o supă-cremă cu infuzie de usturoi. „Are un gust de ciorbă de burtă“, au considerat Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea. „Îi lipseşte ceva“, a spus Scărlătescu. Cu doi de „Da“ pentru „o ciorbă de burtă pentru vegetarieni“, după cum a apreciat Dumitrescu, Constantin a mers mai departe. 

Un personaj excentric, Alexandru Emil Petrescu (foto), „înnobilat“ conte de Transilvania a venit cu o supă rece de cartof, praz, jambon, şofran şi căpşune. „Am pus căpşune ca o parodie, noi, românii din Spania suntem consideraţi căpşunari“, a spus concurentul care a trăit o perioadă în Spania.
„A fost o parodie“, a decretat Bontea. Cu toate comentariile, concurentul a obţinut un şorţ MasterChef.

Mai multe pentru tine:
Monica Pop, dată afară din restaurant! Ireal ce i-a făcut un angajat medicului și prietenelor sale: „Bineînțeles că și ospătarii și ceilalți participanți, erau consternați”
Ilie Bolojan și Ioana Fâșie, căsătorie în secret. Cine este femeia care aduce fericire în viața premierului. Ce studii are și cu se ocupă?
Nu rata cele mai dulci cadouri pentru copii de Moș Nicolae și Crăciun 2025 – Pachete festive, reduceri eMAG și surprize sub 50 de lei
Gestul superb făcut de Regele Charles pentru Kate Middleton, nora lui preferată! A fost un moment emoționant
Magia Crăciunului în familie: pulovere, pijamale și șosete asortate pentru momente cozy și cadouri de neuitat – amintiri festive alături de cei dragi
Descoperirea terifiantă făcută de o femeie, după ce soțul a murit în vacanța din Cipru! Ce au găsit medicii în corpul bărbatului
Top of the Top Hervis Sport 2025/2026: Oferte iarnă, produse Top Seller și reduceri 20% de neratat
eMAG MultiDeals 2025: Ghid complet pentru extra reduceri de până la 20% și cele mai populare 11 produse de cumpărat
Ce s-a descoperit după autopsia medicului Ștefaniei Szabo. Nu a murit din cauza unui infarct sau AVC
Nu trimite cadouri de sărbători înainte să vezi aceste șosete de Crăciun – modelele cele mai cool, oferte și idei care vor aduce zâmbete în familie
Sărbători fără balonare, indigestie sau reflux: Top remedii naturale și cel mai puternic antioxidant românesc care-ți dau energie și digestie perfecte