Încep înscrierile pentru echipa de peste o mie de voluntari a festivalului Neversea. Care este condiția esențială

0
Publicat:

Organizatorii Neversea anunţă deschiderea înscrierilor pentru echipa de peste o mie de voluntari a celei de a cincea ediţii a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa, la Constanţa, anunță Agerpres.

Neversea 2022 FOTO Facebook

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de organizatorii Neversea, iubitorii festivalului de la Malul Mării Negre vor putea să trăiască vara aceasta o experienţă de neuitat, o aventură completă în lumea evenimentului. Echipa va aduna peste o mie de tineri pasionaţi de industria muzicală, care îşi doresc să descopere fascinanta lume a festivalurilor şi secretele din spatele organizării unui astfel de eveniment de mare amploare.

Cum se face repartizarea

"Pentru a putea intra în echipa voluntarilor, participanţii trebuie să aibă între 16 şi 35 de ani. Perioada de recrutare are loc între 20 aprilie şi 15 mai, iar răspunsurile vor fi trimise de organizatori prin e-mail începând cu 20 mai. Înscrierea pentru voluntariat se face prin completarea formularului online, de pe neversea.com/ volunteers/. Tinerii selectaţi pentru a face parte din echipa de voluntari NEVERSEA vor fi repartizaţi în urma completării formularului online, în baza preferinţelor specificate, dar şi profilului lor pe rolurile disponibile. Departamentele unde vor putea activa sunt: angels (artişti), acreditări, check-in, backstage, resolution, resurse umane, user experience şi acces", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, după întregirea echipei, va urma un proces de pregătire în care voluntarii vor învăţa fundamentele managementului proiectelor, principiile de comunicare, customer care şi self-management, pe care, ulterior, le vor şi pune în practică în zilele de eveniment. Acestora li se vor oferi echipamente speciale, acces în festival, iar programul va fi în ture, pentru ca toată echipa să poată trăi din toate unghiurile experienţa de festival.

Artiști și DJ de top

Voluntarii aleşi se vor bucura de o vară de ţinut minte, la festivalul unde vor veni în acest an artişti şi DJ de top la nivel internaţional, printre care J Balvin, Lil Uzi Vert, Alok, Don Diablo, Lost Frequencies, Salvatore Ganacci, Steve Aoki, Sofi Tukker, Timmy Trumpet, Paul Kalkbrenner, Vini Vici şi mulţi alţii.Noua ediţie a festivalului Neversea va avea loc anul acesta între 6 şi 9 iulie, pe plaja Neversea Beach, din Constanţa.

Cât costă abonamentele

Pe cele cinci scene ale festivalului care va dura patru zile pline de culoare şi patru nopţi albe vor urca peste 150 de artişti . Toţi cei care vor să participe la Neversea îşi pot achiziţiona abonamentele de pe neversea.com/ tickets, la următoarele preţuri: General Access - 99 euro + taxe; General Access Risk Free - 119 euro + taxe; VIP - 239 euro + taxe.

Preţurile abonamentelor pentru festival vor creşte începând cu data de 26 aprilie. Abonamentele pot fi achiziţionate şi în rate, prin Aplicaţia Extasy, care poate fi descărcată din Google Play sau din App Store.

"De asemenea, preţuri speciale la abonamente şi pachetele de grup pentru festival sunt disponibile pentru cei sub 21 de ani, prin programul UNDER21. Mai multe detalii pe site-ul oficial, mystory. In-town.ro /students-pack. Cei care încă mai deţin un abonament de tip ANYTIME mai au două opţiuni la dispoziţie pentru utilizarea biletului lor: pot alege ediţia din acest an sau pe cea din 2024, din contul lor de check-in online", au mai informat organizatorii festivalului.